ΥΛΙΚΑ

Μεγάλη γκάμα ποιοτικών υλικών!

COMFORT SOFT FOAM (268,269,270)

COMFORT SOFT FOAM

Πρόκειται για αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και αντοχής με ενισχυμένη σύνθεση και αντιμικροβιακή δράση, ελαστικό και εύκαμπτο προκειμένου την κατάλληλη στήριξη και ανατομία στο σώμα. Ταυτόχρονα παρέχει εξαερισμό και άνεση στο στρώμα ενώ έχει άριστη επαναφορά διατηρώντας το στρώμα ανθεκτικό σε βάθος χρόνου.

SUPPORT FOAM

SUPPORT FOAM

Πρόκειται για αφρώδες υλικό αντοχής με ελαστικότητα και ορθοπεδικά χαρακτηρισικά. Παρέχει εξαερισμό στο στρώμα, με αντιμικροβιακές ιδιότητες βοηθώντας στην ανθεκτικότητα του στρώματος ακόμη και μετά από χρόνια χρήσης.

LUX FOAM

LUX FOAM

Υψηλής ποιότητας αφρώδες υλικό με αυξημένη πυκνότητα, αντιμικροβιακές ιδιότητες, ανθεκτικότητα και ελαστικότητα. Προσφέρει άνεση και πολυτέλεια, αυξάνει την αφράτη αίσθηση στον ύπνο και βελτιώνει την ανατομικότητα του στρώματος. Παράλληλα βοηθάει στον εξαερισμό του στρώματος εσωτερικά.

SOFT FOAM

SOFT FOAM

Μαλακό αφρώδες υλικό αυξημένης ανθεκτικότητας, πυκνότητας και αντοχής, με αντιμικροβιακή δράση, ελαστικό και εύκαμπτο που παρέχει ιδανική στήριξη και ανατομία στο σώμα.

ΠΛΑΙNΟ ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ

ΠΛΑΙNΟ ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ

Υψηλής ποιότητας αφρώδες υλικό το οποίο χρησιμοποιείται για την καλύτερη περιμετρική στήριξη και αντοχή του στρώματος στη διάρκεια του χρόνου. Με αυτό τον τρόπο το σώμα παραμένει σταθερό και αποτρέπεται η ολίσθηση όταν βρίσκεται στην άκρη του στρώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου.

BONNEL SPRINGS – ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ

BONNEL SPRINGS – ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ

Τα κλασικά ελατήρια τύπου «bonnel springs» είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, συνδεμένα μεταξύ τους με ειδικό ελικοειδές σύρμα και περιμετρικό λαμάκι (ατσάλινη λάμα) και στις δύο πλευρές επιτυγχάνοντας τη σταθερότητα και τη διατήρηση του σχήματος του στρώματος. Τα bonnel springs προσφέρουν ιδανική στήριξη του σώματος και της σπονδυλικής στήλης κατά τη διάρκεια του ύπνου και έχουν μεγάλη αντοχή. Είναι κατασκευασμένα σε διαφορετικά πάχη, διαμετρήματα και ύψη ώστε να προσαρμόζεται η σκληρότητα του στρώματος και η ανατομικότητα του ανάλογα στις ανάγκες του πελάτη.

POCKET SPRINGS

POCKET SPRINGS

Τα ελατήρια τύπου pocket springs είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους μεταλλικά ελατήρια τα τοποθετημένα ξεχωριστά σε υφασμάτινες θήκες συγκολλημένες μεταξύ τους και συγκρατημένες στις άκρες (και από τις δύο πλευρές) από περιμετρικό λαμάκι για καλύτερη διατήρηση του στρώματος στη διάρκεια του χρόνου. Τα ανεξάρτητα ελατήρια παρέχουν ομοιόμορφη στήριξη του σώματος και της σπονδυλικής στήλης, κρατώντας την ευθυγραμμισμένη καθώς, χάρη στην ανεξαρτησία τους, στηρίζουν ξεχωριστά το κάθε σημείο του σώματος, αγκαλιάζοντάς το και ρυθμίζοντας την κατανομή της πίεσης. Έτσι επιτυγχάνεται η κατάλληλη ανατομικότητα και παρέχεται μια εξαιρετική αίσθηση άνεσης και ξεκούρασης. Η συγκεκριμένη τεχνολογία στήριξης εμποδίζει την μεταφορά της κίνησης και έτσι κατά τη διάρκεια του ύπνου δύο ατόμων δεν επηρεάζεται ο ένας από τις κινήσεις του άλλου.

ΛΑΤΕΞ

ΛΑΤΕΞ

Το λάτεξ είναι γαλακτώδες υλικό που προέρχεται από τον χυμό του τροπικού δέντρου καουτσούκ. Χαρακτηρίζεται από τη μοναδική ελαστικότητα και ευκαμψία του αλλά και τις υποαλλεργικές, αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές του ιδιότητες διασφαλίζοντας έτσι τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής. Προσφέρει σωστό αερισμό στο εσωτερικό του στρώματος και ιδανική ελαστικότητα χάρη στις πολυάριθμές κυψέλες που διαθέτει επιστρέφοντας γρήγορα στην αρχική του θέση. Επιπρόσθετα έχει την μοναδική ιδιότητα να διευκολύνει την σωστή κυκλοφορία του αίματος στην σπονδυλική στήλη και τα άκρα και χαρίζει απαλή αίσθηση και άνεση στον ύπνο.

Ocean blue Latex

OCEAN BLUE LATEX

Το ocean blue latex είναι μια εξελιγμένη μορφή λάτεξ με τη διαφορά της σταθερότητας στη θερμοκρασία. Πιο συγκεκριμένα το Ocean blue Latex φθάνει αξιοσημείωτα αργά στο σημείο της μέγιστης θερμότητας, η οποία παραμένει επιφανειακά ενώ επανέρχεται πιο γρήγορα στην αρχική του θερμοκρασία και ελαχιστοποιεί την διείσδυση της υγρασίας.

ΒΑΤΑ COTTON FLEX

ΒΑΤΑ COTTON FLEX

Λευκή υποαλλεργική βάτα κατασκευασμένη από πολυεστερικές και βαμβακερές ίνες κατάλληλα επεξεργασμένες. Προσφέρει την άνεση του βαμβακιού και του πολυεστέρα και χαρίζει ενίσχυση, αντοχή και απαλότητα και αυξημένη αίσθηση άνεσης στον ύπνο.

ΒΑΜΒΑΚΙ

ΒΑΜΒΑΚΙ

100% φυσικό, οικολογικό, αγνό και υποαλλεργικό προϊόν φιλικό προς τον άνθρωπο με εξαιρετικά ανθεκτικές ίνες που εξασφαλίζουν την ελαστικότητα, τον σωστό αερισμό και την κατάλληλη προσαρμογή στην θερμοκρασία του σώματος ελέγχοντας τα επίπεδα υγρασίας χάρη στην απορροφητικότητα του. Προσφέρει υγιεινή και άνεση χάρη στις ιδιότητές του και στην αφράτη αίσθησή του.

ΜΑΛΛΙ

ΜΑΛΛΙ

Φυσικό, υποαλλεργικό και αντιβακτηριακό υλικό με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Είναι εξαιρετικά απορροφητικό όσον αφορά την υγρασία, βοηθάει το σώμα να παραμένει στεγνό κατά τη διάρκεια του ύπνου και ζεστό το χειμώνα. Έχει φυσική ελαστικότητα και χαρίζει άνεση στον ύπνο.

MEMORY AIR FOAM

MEMORY AIR FOAM

Ο αφρός μνήμης είναι ένα υλικό τρίτης γενιάς που αναπτύχθηκε το 1966 από ερευνητικό κέντρο στη NASA για την εκτόνωση της πίεσης. Πρωτοποριακό υλικό το οποίο χάρη στην κυτταρική του δομή ανιχνεύει αμέσως τη θερμοκρασία του σώματος και την πίεση που δέχεται με αποτέλεσμα να προσαρμόζεται στο κάθε σώμα που ξαπλώνει κάθε φορά, χαρίζοντας έτσι μια αίσθηση απαλότητας ,«αγκαλιάσματος» , ιδανικής στήριξης και «διατηρεί στη μνήμη» τη θέση ύπνου του σώματος. Μαλακώνει εύκολα και επανέρχεται στην αρχική του μορφή.

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΤΑΠΗΤΑΣ

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΤΑΠΗΤΑΣ

Ο λευκός βαμβακερός τάπητας είναι κατασκευασμένος από πεπιεσμένο βαμβάκι το οποίο τοποθετείται πάνω από τα ελατήρια ως προστατευτικό υλικό. Είναι θερμικά επεξεργασμένος και συμπιεσμένος σε ειδικό μηχάνημα και παρέχει αντιμικροβιακή προστασία επιτρέποντας παράλληλα τον εξαερισμό του στρώματος. Πρόκειται για υλικό υψηλής αντοχής.

TABLET POCKET SPRINGS

TABLET POCKET SPRINGS

Tα νέα ανεξάρτητα ελατήρα τύπου tablet micro pocket springs προσφέρουν υψηλό επίπεδο υποστήριξης και άνεσης. Κάθε ελατήριο τοποθετείται ξεχωριστά σε υφασμάτινες θήκες και είναι εντελώς ανεξάρτητα μεταξύ τους με αποτέλεσμα να αναγνωρίζουν τα πιο βαριά σημεία του κάθε σώματος που ασκείται πίεση και να τα στηρίζουν με μοναδικό τρόπο παρέχοντας μέγιστη απόδοση και ανατομικότητα.

ΑΛΟΓΟΤΡΙΧΑ

ΑΛΟΓΟΤΡΙΧΑ

Η τρίχα αλόγου προέρχεται από τη χαίτη και την ουρά του αλόγου. Έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει κατάλληλα την υγρασία στο εσωτερικό του στρώματος και να προσαρμόζει τη θερμοκρασία του.

ΒΑΤΑ DACRON

ΒΑΤΑ DACRON

Λευκή ακρυλική βάτα που προσφέρει εξαιρετική ελαστικότητα και αφράτη αίσθηση επιτρέποντας τον εσωτερικό αερισμό του στρώματος και καταπολεμά την υγρασία.

NON-WOVEN

NON-WOVEN

Το non – woven είναι λεπτό, οικολογικό, ανακυκλώσιμο, υποαλλεργικό και απορροφητικό υλικό. Είναι ύφασμα αντοχής, εξαιρετικά μαλακό και αποπνεόμενο και χρησιμοποιείται για την καλύτερη συγκράτηση των υλικών στο καπιτονέ.

ΒΑΤΑ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ

ΒΑΤΑ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ

Ελαφριά και εύκαμπτη βάτα από 100% πολυεστέρα. Παρέχει πολύ καλή μόνωση και επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα. Ανθεκτική στο χρόνο διατηρώντας το σχήμα της και εύκολη στο πλύσιμο.

ΓΕΩΥΦΑΣΜΑ

ΓΕΩΥΦΑΣΜΑ

Μονωτικό υλικό το οποίο τοποθετείται πάνω από τα ελατήρια ως προστατευτικό υλικό.

ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑΣ

Φυσικό υλικό που προέρχεται από το περίβλημα της καρύδας. H ίνα κοκοφοίνικα έχει μεγάλη ανθεκτικότητα και ελαστικότητα. Τα μετασχηματισμένα φύλλα από κοκοφοίνικα βελονιάζονται πάνω σε Non-Woven ή Δίχτυ και ψεκάζονται με 100% καθαρό φυσικό λάτεξ για να αποκτήσουν την κατάλληλη δομή και πρόσθετη ελαστικότητα. Είναι θερμομονωτικό υλικό, απορροφά την υγρασία, βοηθάει στον αερισμό του στρώματος, προσφέρει ορθοπεδική στήριξη και συμβάλει στην ανθεκτικότητα και στην σωστή λειτουργία του στρώματος.

ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΑΣ

ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΑΣ

Ο εξαεριστήρας τοποθετείται σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες στρωμάτων στο πλαϊνό μέρος τους και βοηθούν στον καλύτερο αερισμό του στρώματος.

ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ

ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ

Σε κάθε στρώμα υπάρχουν τοποθετημένες υφασμάτινες χειρολαβές πλευρικά (δύο σε κάθε πλευρά) ώστε να διευκολύνει τη μετακίνησή του.

ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΕΛΕΓΧΟΥ

Το φερμουάρ τοποθετείται σε όλες τις κατηγορίες των στρωμάτων μας προκειμένου να παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες μας να εξακριβώσουν και να ελέγχουν τα υλικά που έχουν τοποθετηθεί στο στρώμα.

ΦΑΣΑ 3D

ΦΑΣΑ 3D

Φάσα με ύφασμα διάτρητο υψηλής αντοχής για το σωστό αερισμό του στρώματος

ΥΦΑΣΜΑ ΖΑΚΑΡ LAMINATE

ΥΦΑΣΜΑ ΖΑΚΑΡ LAMINATE

Καπιτοναρισμένο ζακάρ ύφασμα laminate υψηλής αντοχής.

ΥΦΑΣΜΑ ΑΝΤΙΑΚΑΡΕΑ

ΥΦΑΣΜΑ ΑΝΤΙΑΚΑΡΕΑ

Καπιστοναρισμένο ύφασμα double jersey εμπλουτισμένο με ειδικό χυμό για προστασία από τα ακάρεα.

ΥΦΑΣΜΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΟ

ΥΦΑΣΜΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΟ

Καπιτοναρισμένο ύφασμα ζακάρ υψηλής αντοχής εμπλουτισμένο για αντιβακτηριακή προστασία.

ΥΦΑΣΜΑ ΖΑΚΑΡ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

ΥΦΑΣΜΑ ΖΑΚΑΡ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Καπιτοναρισμένο ύφασμα ζακάρ υψηλής ποιότητας με κύρια Α’ ύλη νήμα VISCOSE.

ΥΦΑΣΜΑ DOUBLE JERSEY

ΥΦΑΣΜΑ DOUBLE JERSEY

Καπιτοναρισμένο ύφασμα double jersey με ελαστικές ίνες και απαλή αίσθηση.

ΥΦΑΣΜΑ TENCEL

ΥΦΑΣΜΑ TENCEL

Καπιτοναρισμένο ύφασμα double jersey με βιοδιασπώμενη ίνα, φιλική στο περιβάλλον με απαλή αίσθηση σαν μετάξι.