ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Γιατί να επιλέξουμε ένα καλό στρώμα;

Πολλοί από εμάς, δεν γνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο ενός καλού στρώματος για την ποιότητα του ύπνου και της καθημερινότητάς μας ανεξάρτητα από τον τύπο ζωής που ακολουθούμε. Σύμφωνα με έρευνες, κατά μέσο όρο, περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας στο στρώμα.

Προβλήματα όπως το στρες, η έλλειψη ξεκούρασης, το αίσθημα κόπωσης και η χαμηλή αποδοτικότητα στην εργασία μας οφείλονται κατά κύριο λόγο στη χαμηλή ποιότητα ύπνου λόγω της επιλογής λάθος τύπου στρώματος.

Η καλή ποιότητα και η υγιεινή ενός στρώματος είναι αυτή που μπορεί να μας εξασφαλίζει την ξεκούραση, τη χαλάρωση και τον ευχάριστο ύπνο που όλοι χρειαζόμαστε.

Τι μας παρέχει ένα ποιοτικό στρώμα;

Ευχάριστος Ύπνος

Ευχάριστο ύπνο!

Προσφέρει έναν καλό και ευχάριστο ύπνο που αποτελεί την σημαντικότερη πηγή ξεκούρασης.

Ανανεώνει τον οργανισμό

Ανανεώνει τον οργανισμό

Ο καλός και «βαθύς» ύπνος (που προέρχεται από το στρώμα) χαλαρώνει την έντονη δραστηριότητα τμημάτων του εγκεφάλου με αποτέλεσμα τη μείωση του τόνου αίματος στα αγγεία, την ελάττωση κατά 10-30% της αρτηριακής πίεσης, της αναπνοής και του μεταβολισμού ανανεώνοντας τον οργανισμό.

Μειώνει τους πόνους

Μειώνει τους πόνους

Μειώνει τους πόνους στην πλάτη και τον αυχένα και βοηθάει στη σωστή στάση του σώματος και της σπονδυλικής στήλης.

Ευεξία

Ευεξία

Βοηθάει στην ξεκούραση και κατ’ επέκταση στην ευχάριστη διάθεση και στην ευεξία μετά το ξύπνημα.

Ο κατάλληλος τύπος στρώματος για όλες τις ανάγκες

Κοντά μας, θα βρείτε τον κατάλληλο τύπο στρώματος, σύμφωνα με τις συνήθειές σας, τις ανατομικές σας ανάγκες και τις προτιμήσεις σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της Neostroma, όπου θα συναντήσετε το εξειδικευμένο μας προσωπικό, έτοιμο να σας πληροφορήσει και να σας προσφέρει την καλύτερη λύση.