ΕΤΑΙΡΕΙΑ

στρώματα Κατερίνη

Η Βιοτεχνία Στρωμάτων Neostroma ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1979 όταν ο Ιωάννης Μπίρτσης, ιδρυτής της επιχείρησης, αποφασίζει μετά από πολυετή πείρα στην κατασκευή στρωμάτων, να χαράξει τη δική του διαδρομή στο χώρο της στρωματοποιίας στην Πιερία. Με οδηγό το μεράκι και την αγάπη, ξεκινάει τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα στην κατασκευή χειροποίητων στρωμάτων, παπλωμάτων και προϊόντων ύπνου στο εργαστήρι του στην οδό Αθηνών 14 στην Κατερίνη.

Επόμενο βήμα, ως επακόλουθο της πολυετούς επιτυχημένης πορείας και της διαρκούς ανάγκης για εξέλιξη και ικανοποίηση όλων των πελατών, είναι η δημιουργία νέων σύγχρονων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στο Παλιό Κεραμίδι Κατερίνης.

Ραπτομηχανή

Η Βιοτεχνία Στρωμάτων Neostroma έχοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στην κατασκευή χειροποίητων στρωμάτων παπλωμάτων και προϊόντων ύπνου εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα σύγχρονα και ποιοτικά προϊόντα και είναι σε θέση να παρέχει την κατάλληλη λύση για τον ολοκληρωμένο οικιακό ή επαγγελματικό εξοπλισμό ύπνου (ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.α). Στόχος της Neostroma είναι η εξυπηρέτηση στο μέγιστο των αναγκών των πελατών πάντα με σεβασμό και έχοντας επίκεντρο τον πελάτη, η διατήρηση της άριστης σχέσης ποιότητας και τιμής , η ανταπόκριση στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς και η συνεχής βελτίωση της σε όλους τους τομείς.

Έπειτα από 40 έτη συνεχούς παρουσίας στον χώρο της στρωματοποιίας και έχοντας την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι από την πρώτη μέρα ίδρυσης της έως και τώρα, θα συνεχίσουμε ακατάπαυστα να φροντίζουμε οι πελάτες μας να έχουν έναν «ευχάριστο ύπνο»!

Ιστορικό

1979

Το ξεκίνημα

Ξεκινά η ιστορία της Βιοτεχνίας Στρωμάτων Neostroma στην Κατερίνη με την ίδρυση της επιχείρησης στο εργαστήριο του Ιωάννη Μπίρτση στην οδό Αθηνών 14.

Το πρώτο βήμα

Γίνεται το πρώτο μεγάλο βήμα με τη δημιουργία υποδειγματικών εγκαταστάσεων παραγωγής και έκθεσης στρωμάτων, παπλωμάτων, λευκών ειδών και ξενοδοχειακού εξοπλισμού ύπνου στο 3ο χλμ Κατερίνης – Π. Κεραμιδιού, όπου εδρεύει και σήμερα.

1997
2000

Οικοσυλλογές

Ξεκινάει τη λειτουργία του το κατάστημα λευκών ειδών “ΟικοΣυλλογές” στο κέντρο της Κατερίνης (16ης Οκτωβρίου 8) το οποίο πλέον διευθύνει η κόρη του Ιωάννη, Αναστασία Μπίρτση.

Η εταιρεία

Ανανεώνεται η εταιρική ταυτότητα και κατοχυρώνεται πανελλαδικά η επωνυμία “Neostroma” με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορείου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, εστιάζοντας στην Ελληνική προέλευση και ποιότητα των προϊόντων.

2018
2021

Το e-shop

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής προχωρούμε στην κατασκευή του e-shop μας και στη περαιτέρω διαδικτυακή μας παρουσία

Εξοπλισμός Neostromia

Εξοπλισμός – Προσωπικό

Στη Βιοτεχνία Ορθοπεδικών Στρωμάτων Neostroma διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό που επιμορφώνεται συνεχώς και προσφέρει υψηλού επιπέδου ποιότητας ορθοπεδικά-ανατομικά στρώματα με μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ύπνου. Το κάθε στρώμα, κατασκευάζεται χειροποίητα και έπειτα από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο παραδίδεται από εμάς στο χώρο επιλογής σας. Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζεται η κατάρτιση του προσωπικού σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και οι παραδοσιακές τεχνικές χειροποίητης κατασκευής στρωμάτων προϊόντων ύπνου.

Neostroma εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

Η Βιοτεχνία Στρωμάτων Neostroma στεγάζεται σήμερα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 3ο χλμ Κατερίνης – Παλιού Κεραμιδιού. Στις εγκαταστάσεις βρίσκεται το εργαστήριο κατασκευής, οι χώροι αποθήκευσης και οργανωμένη έκθεση όλης της γκάμας των χειροποίητων προϊόντων οικιακού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού ύπνου.

υλικά για στρώματα

Υλικά

Τα στρώματα και τα αξεσουάρ ύπνου της Νeostroma είναι φτιαγμένα στο χέρι από καθαρά και υγιεινά υλικά πρώτης ύλης, οικολογικά, υποαλλεργικά, αντιβακτηριακά, φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα έπειτα από ποιοτικούς ελέγχους ώστε να έχουμε στο 100% το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για εμάς και τους πελάτες μας, επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η αρμονική σύνδεση υλικών υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών με την χειροποίητη διαδικασία κατασκευής.

espa