Ξενοδοχειακός εξοπλισμός

Εάν είστε ιδιοκτήτης/ρια ξενοδοχείου ή οποιουδήποτε άλλου καταλύματος μη διστάσετε να εγγραφείτε στους καταλόγους χονδρικής μας, που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε για να εξοπλίσετε το κατάλυμα σας. Στον ξενοδοχειακό μας κατάλογο θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από στρώματα και ξενοδοχειακό ιματισμό, μαξιλάρια και ανωστρώματα, πάντα σε ειδικές διαμορφωμένες τιμές.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο 23510774442 η κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ μέσα απο την παρακάτω φόρμα

Σύνδεση

Εγγραφή

Αίτηση Εγγραφής στον κατάλογο χονδρικής

Ελλάδα

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τα στρώματα μας

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Το βαμβάκι και το μαλλί είναι 100% φυσικά υλικά, οικολογικά, αγνά και υποαλλεργικά με εξαιρετικές θερμορυθμιστικές ιδιότητες και κάνουν τα στρώματα μας να ξεχωρίζουν. Οι ιδιαίτερα ανθεκτικές ίνες του βαμβακιού εξασφαλίζουν την ελαστικότητα, τον σωστό αερισμό και την κατάλληλη προσαρμογή στην θερμοκρασία του σώματος ελέγχοντας τα επίπεδα υγρασίας εξαιτίας της απορροφητικότητας του. Το σύστημα ελατηρίων παρέχει την απόλυτη στήριξη στα στρώματα μας ενώ παράλληλα ενισχύει και την αίσθηση απαλότητας γιατί κάθε σημείο ασκεί διαφορετική πίεση ανάλογα με την πίεση που δέχεται το ίδιο. Αυτά είναι μόνο λίγα από τα υλικά που χρησιμοποιούμε και κατασκευάζουμε το στρώμα σας στις εγκαταστάσεις μας στη Κατερίνη.

Ξενοδοχειακός εξοπλισμός

ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ανατομικά στρώματα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

στρώματα φυλικά προς το περιβάλλον

ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑΣ

Ξενοδοχειακός εξοπλισμός

ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ποιοτικά στρώματα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

στρωματα ποιοτικά

ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

neostroma στρώματα Κατερίνη
espa